SCHUIFPUIEN

Maak u woonkamer groter door met een schuifpui u tuin meer bij u huis te betrekken! Er ontstaat een ruimtelijk gevoel door uw nieuwe glazen schuifpuien. Ook kunt u meer van uw mooie tuin genieten.

Bepaal zelf of u in de verschillende jaargetijden uw schuifpui geheel of gedeeltelijk gesloten of open zet. De eenvoudige bediening maken het u zeer gemakkelijk!

Hefschuifpuien van Steko-Tech

Een hefschuifpui kan in verschillende standen worden vastgezet en dat is een erg groot voordeel. Ze zijn zeer goed geïsoleerd. Door de dikwandige versterkingen van staal is de hefschuifpui zeer stabiel. Hij heeft een lage aluminium instapdorpel.

Kunststof of aluminium

Onze schuifpuien bieden de keuze uit een kunststof en een aluminium uitvoering. Alle schuifpuien zijn verkrijgbaar in vele houtstructuurkleuren en in de aluminum uitvoering met alle mogelijke poedercoatingen. Bovendien zijn ze standaard voorzien van inbraakveilig beslag en hoog-rendements veiligheidsglas.

Hordeuren

Ook voor hordeuren kunt u bij Steko-Tech terecht. Bij schuifpuien is de plisséhordeur een gemakkelijke en betaalbare oplossing.