KOZIJNEN

Laat door Steko-Tech uw kozijnen vervangen en maak uw huis extra behaaglijk! Kunststof kozijnen zijn een grote aanwinst voor uw huis. Ze hebben een lange levensduur.

Kunststof kozijnen

U kunt kiezen uit de standaard kleuren wit of crème, maar wist u dat er meer dan 50 kleuren bestaan in houtnerfstructuur? We hebben vlakke of verdiepte kunststof profielen. Om de kwaliteit te verhogen is in al onze kozijnen en draaidelen rondom altijd staal verwerkt.

Aluminium kozijnen

Steko-Tech levert en plaatst ook aluminium kozijnen. Deze geven uw woning of kantoor een stijlvolle, moderne uitstraling. Aluminium kozijnen zijn ook zeer duurzaam door de hoge isolatiewaarde. Ze zijn beschikbaar in de meest uiteenlopende kleuren.

Wij kunnen ook inzethorren bij uw kozijnen leveren zodat u altijd frisse lucht heeft in uw huis!

Goede warmte-isolatie

Als uw huis of kantoor goed geïsoleerd is scheelt dat aanzienlijk in energieverlies. Ook vermindert het risico op vochtneerslag in het kozijn. U zal flink besparen op de stookkosten én u ontlast het milieu door de lagere CO2-uitstoot..

Veiligheid

De meeste inbraken vinden plaats via deuren en ramen. Helaas neemt het aantal inbraken waarbij waardevolle spullen wordt gestolen weer toe. Kozijnen van kunststof zijn inbraakwerend. Het bevat nl. een sterk binnenwerk. Zo kunt u met een gerust gevoel de deur achter u sluiten.

Steko-Tech informeert u graag over de mogelijkheden!!!