DEUREN

Uw voordeur is het visitekaartje van uw huis. Het karakter van uw woning wordt bepaald door uw voordeur. Bij Steko-Tech kunt u kiezen uit vele stijlen; van klassiek en eigentijds tot trendy, retro of landelijk.

Vele mogelijkheden in kleuren, stijlen en modellen

U wilt graag dat u deur precies bij u en uw woning past. Wij hebben ze in alle soorten en maten, met gefigureerd glas, of voorzien van een sierpaneel. Niets is ons te gek! Steko-Tech kan u deuren leveren in ieder gewenst model, kleur of stijl.

Voordeuren kunnen dus in heel veel modellen, stijlen en kleuren uitgevoerd worden: met of zonder zijlicht, met gefigureerd glas of voorzien van een sierpaneel.

Voor de deuren geldt dat het kozijn zowel in een vlak als in verdiept profiel kan worden uitgevoerd. Hetzelfde geldt voor de kleuren. Naast de standaard Ral-kleuren wit of crème glad, kan men ook een keuze maken uit de diverse houtnerfstructuren.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Alle deuren die Steko-Tech plaatst zijn voorzien van het standaard beslag SKG 3 sterren cilinder. Deze cilinder is het beste dat momenteel verkrijgbaar is en wordt aangeraden door het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Openslaande tuindeuren

Wij kunnen openslaande deuren leveren in verschillende kleuren en uitvoeringen. Bijvoorbeeld deuren die naar binnen of naar buiten draaien. Of deuren die zijn uitgevoerd als draai- of kiepdeuren. Er zijn kunststof deuren met of zonder borstwering.

Tuindeuren

Geniet meer van uw tuin door met openslaande tuindeuren de tuin bij uw huis te betrekken! De openslaande deuren zorgen ook voor een lichtere woning doordat er meer lichtinval is.

Plisséhordeuren

Houd in de zomermaanden alle insecten buiten met onze plissé hordeuren. We leveren ze in een passend voor elke deuropening.

Alle deuren die wij plaatsen zijn standaard voorzien van het politiekeurmerk Veilig wonen en tevens SKG goedgekeurd!