DAKKAPELLEN

Een dakkapel geeft uw huis meer licht en ruimte, die u voor een slaapkamer, studeerkamer of hobbykamer goed kunt gebruiken. Het schuine dak op uw bovenverdieping kunt u met een dakkapel verruimen zodat u meer leefruimte heeft.

U hoeft uw dakkapel nooit meer te schilderen als u een onderhoudsvrije kunststof dakkapel door Steko-Tech laat plaatsen! Naar wens kunnen wij ook uw nieuwe dakkapel met een ander materiaal uitvoeren.

Wilt u een dakkapel met een pannendak, en op deze manier uw woning nog meer vergroten? Vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden.

Onderhoudsvrij

De zijwangen van onze dakkapellen zijn van Keralit, dat is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat er op het oog hetzelfde uitziet als hout. De Keralit gevel- en dakrandpanelpen zijn van gerecycled kunststof gemaakt. Daardoor is buitenzijde van onze dakkapellen helemaal onderhoudsvrij! Het dak wordt voorzien van EPDM dakbedekking. Vanzelfsprekend is de gehele dakkapel optimaal geïsoleerd.

Draaikiepramen

Wij kunnen uw dakkapel indien gewenst voorzien van draaikiepramen. De ramen kiepen naar binnen open, dus zijn makkelijk schoon te houden. Ook is het mogelijk om inzethorren, rolluiken of screenschermen te plaatsen.

Binnenzijde dakkapel

Wilt u de binnenzijde van uw dakkapel ook laten aftimmeren? Geen probleem, Steko-Tech kunt u daarbij helpen, compleet met gipsplaten plafond, plinten en vensterbank.

Als u een vergunningsaanvraag nodig heeft kunnen wij u daar ook bij helpen, inclusief het verzorgen van een bouwtekening. We verzorgen hele traject van a tot z!

Renovatie van dakkapellen

Ook voor het renoveren van uw dakkapel moet u bij Steko-Tech zijn. Wij kunnen uw bestaande dakkapel opnieuw isoleren, van nieuwe kunststof kozijnen voorzien, aan de buitenzijde onderhoudsvriendelijk afwerken en een nieuwe dakbedekking plaatsen.